Royal Temptation

Exclusief in Emmen, alleen bij Lisaaz.

Royal Temptation is een casual, classy, betaalbaar merk wat je zeker even moet zien!

Marvin Ophof, beter bekend als de vriend van Roy Donders lanceerde dit te gekke merk op de Nederlandse markt in september 2016. Marvin loopt al een tijdje mee in de mode-wereld en heeft door de jaren heen rond gekeken en gebrainstormd over wat de Nederlandse mode wereld volgens hem nodig heeft. Wij vinden dat dit helemaal gelukt is!

De collectie van Royal Temptation is zoals eerder gezegd, casual, classy en betaalbaar maar vooral vrouwelijk en elegant. Precies wat we nodig hebben! Het is een collectie welke je eindeloos kunt combineren en welke gedragen kan worden door zowel jong en oud. Dit hippe merk komt super goed binnen bij ons en hopen dat jullie ook blij worden van het nieuwe merk Royal Temptation. De collectie bestaat uit blousjes, colberts, broeken en T-shirts, gewoon eigenlijk alles dus;) De items worden mooi afgewerkt met gouden buttons, ritsen en mooie naden en roesjes.

Natuurlijk kennen wij allemaal Roy Donders maar Marvin Ophof heeft aangegeven Royal Temptation helemaal zelf op te willen bouwen en te promoten in zijn eigen stijl. Wij zijn nu al fan van Marvin en hopen dat we in de toekomst nog veel mooie collecties mogen verkopen.

Banner Advertentie Lisaaz

Lisaaz Sale

See also...

Lisaaz

Hoofdstraat 93Lisaaz Hoofdstraat 93 Emmen 2
7811 EJ Emmen

Mail: info@lisaaz-fashion.nl

Telefoon:
(0591) 745 270

KvK nummer: 63864576
BTW nummer: NL213751057B01

Over Lisaaz

logo lisaazLisaaz is een winkel met de nieuwste items op het gebied van fashion & lifestyle. Klik hier voor meer info.

 

Volg ons op